Cuketová nátierka
Suroviny
1 cuketa
3 lyžice olivového oleja
2 rozdrvené sušené chilli papričky
4 - 5 strúčikov cesnaku
soľ
mleté biele korenie
zrejúci syr Volovec
kyslá lahôdková smotana SABI
Postup
Cuketu umyjeme, ošúpeme, pozdĺžne prekrojíme a vykrojíme strednú mäkkú časť.
Cuketu nastrúhame nahrubo, posolíme a necháme 15 minút odstáť. V panvici na olivovom oleji krátko opečieme chilli papričky a cesnak. Vložíme nastrúhanú cuketu, ktorú sme zbavili prebytočnej vody a za stáleho miešania krátko opečieme.
Preložíme do misy a do ešte teplej zmesi vmiešame nastrúhaný syr. Dochutíme soľou, korením, v prípade potreby nátierku zjemníme kyslou smotanou
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk